#loppistajm


En utflykt utöver det vanliga:

Södra Stockholms största bakluckeloppis!

   

Hågelbyloppis är Södra Stockholms största bakluckeloppis. Här i Hågelbyparkens hagar i Tumba samlas härliga sommardagar många hundra loppissäljare och tusentals fyndsugna besökare - för att inte tala om alla spännande, roliga, unika och praktiska prylar. Ja, riktiga folkfester är det - och miljösnälla till på köpet!

Detta är verkligen den familjevänliga loppisen: Loppishagarna är som gjorda för somrigt spring i benen! Låt barnen klappa djuren i 4H-gården och fröjdas i parkleken. Njut av de fantastiska omgivningarna och ta en KRAV-märkt fika i trädgårdskaféet med hembageri: Hågelby sjuder av liv! Inne på loppisområdet finns också mat och fika - slå dig gärna ner i gröngräset och titta på folklivet och bara njut av sommaren.

Dessutom är det superlätt att själv vara med och sälja! En vanlig säljplats med personbil och begagnade prylar kostar 160 kr på lördagar och 140 kr på onsdagskvällar och du behöver inte förboka plats. Denna loppis är extremt välbesökt, så du lär sälja mycket bra!

Hågelbyloppis är numera en riktig turistmagnet och en orubblig institution i Sommarstockholm. Sedan starten 2009 har den bl a fått finbesök av diverse tv-inspelningar, ständigt fyndsugne Dogge Doggelito och fått miljöpris och andra hedrande utmärkelser.

Och du är mycket välkommen, oavsett om du vill fynda eller bli av med prylar:

Kom och träffas och trivs på Hågelbyloppis!

 

 

 

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Telefon: 076-8966370

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Har du något på hjärtat? Kontakta oss gärna!


Vi på Stockholmsmarknader är entreprenörerna Emma och Maria med vårt Team Loppis. Vi arrangerar både marknader, mässor och kreativa eko-event. Vi har 13 års erfarenhet, ca 200 event per år och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Världsmästare i bakluckeloppis 2016 med Guinness världsrekord på Solvalla travbana
Hedersutmärkelse från Företagarna Danderyd & Danderyds kommun 2016

För mer information om oss och våra marknader, se www.stockholmsmarknader.se
Vill du se hela vårt loppisutbud? Kolla in www.loppistajm.se

Följ oss också gärna på Instagram 

 

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:


 

 

Loppisarna i tidningar och TV - klicka här för att titta och läsa!

 

 


www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/