#loppistajm


Företag & knallar
är också välkomna på loppis!

 

 

 

Drive-in-Loppisen i Hågelby är södra Stockholms största loppis, en folkfest som brukar locka tusentals människor och hundratals loppissäljare, privatpersoner som rensat därhemma.

Även företag, knallar etc är mycket välkomna på loppisen. För er har vi specialplatser att erbjuda, enligt nedan. Du som säljer nya/oanvända prylar kan köpa en särskild Drive-in-plats utan förbokning.

Frukt&grönt, godis, ätbart

Försäljare av frukt&grönt, godis eller andra ätbara produkter (ej för direktförtäring) bokar plats på bokningssidan på följande länk: HÄR!

Nya/oanvända prylar

Säljer du nya/oanvända prylar behöver du inte förboka plats. Vi har särskilda Drive-in-platser för dig utan förbokning: Dessa platser är bland loppissäljarna och behöver inte förbokas. De är 3 meter breda och kostar 200 kr på onsdagskvällarna och 250 kr på lördagsloppisen. Kommer du i skåpbil eller bil+släpvagn köper du helt enkelt två platser (eller fler, om du vill ha ytterligare utrymme). Du säger då till vid betalningen av platsen att du säljer nya prylar.

Eventytor & förbokade företagsplatser

Är du företagare och vill sälja eller marknadsföra ditt företags produkter eller tjänster? Vill du testa din affärsidé i verkligheten? Skapa din pop-up-butik för dagen mitt i myllret av människor på de folkfester vi kallar Drive-in-Loppisar! Här syns du i ett somrigt, positivt sammanhang och träffar tusentals potentiella kunder. Du kan antingen köpa en Drive-in-företagsplats mitt bland de vanliga loppissäljarna (se ovan), eller förboka en specifik plats med god exponering.
Kontakta oss för mer information om dessa, specifika placeringsönskemål, utformning etc: info@stockholmsmarknader.se

Generell information

På företagsplatserna får inte säljas eller bjudas på någon form av mat eller dryck för direktförtäring.

Det är inte heller tillåtet att marknadsföra till Stockholmsmarknader konkurrerande verksamheter i samband med loppisarna.

I övrigt gäller samma säljregler, som för loppisplatserna. Läs mer på de allmänna säljsidorna om loppisarna vid helgloppisarna respektive onsdagskvälls-loppisarna i Hågelby.

Kontakta oss gärna:

info@stockholmsmarknader.se
Eller telefon: 076-8966370

Mer information om Stockholmsmarknader hittar du på
www.stockholmsmarknader.se


www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare/ www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/